Placeholder text
 • Vil du bli speider?

  Er du klar for opplevelser? Du kan starte som speider hos oss enten du er 6 eller 16, 36 eller 66 år! Vi vil gjerne ha med noen voksne som kan hjelpe til, og vi vil gjerne ha med flere barn.

 • Åpen dag

  Vil du vite mer om speiding? Er du skolebarn eller voksen, og nysgjerrig på hva vi driver med? Har du lyst til å bli litt kjent med speiderne på Tiller og kanskje bli med selv? Bli med oss på Åpen dag søndag 1. september kl 10- til ca kl 15. Oppmøte ved Tiller menighetssenter.

 • Kanotur på Foldsjøen

  14.-16. juni var det kanotur på planen. Foldsjøen lå der i all sin idyll og ventet på innrykk av en gjeng kjekke speidere fra Tiller.

 • Snart klart for kanotur igjen :)

  Når det er blikkstille og de eneste lydene du hører er lyden av padleåra som går gjennom vannet - da vet du at speiderne omsider har sovnet og at du er på kanotur. I fjor var vi på Stor-Dragsten og i år går turen til Foldsjøen. Vi håper å kunne gjenskape noen av de gode øyeblikkene fra fjorårets tur også i år.

 • Klatretur

  Når mai kommer og utetemperaturen stiger blir fjellveggen mye mer fristende enn på kalde, våte dager. Da er det kjekt å komme seg ut og få kjenne på skrekk og fryd i skjønn forening. Vandrerne våre var på en liten tur med klatring i Kjerringberget ved Korsvika 19. mai.

Design og utvikling: CoreTrek AS