Placeholder text
 • Åpen dag

  Vil du vite mer om speiding? Er du skolebarn eller voksen, og nysgjerrig på hva vi driver med? Har du lyst til å bli litt kjent med speiderne på Tiller og kanskje bli med selv? Bli med oss på Åpen dag søndag 1. september kl 10- til ca kl 15. Oppmøte ved Tiller menighetssenter.

 • Kanotur på Foldsjøen

  14.-16. juni var det kanotur på planen. Foldsjøen lå der i all sin idyll og ventet på innrykk av en gjeng kjekke speidere fra Tiller.

 • Snart klart for kanotur igjen :)

  Når det er blikkstille og de eneste lydene du hører er lyden av padleåra som går gjennom vannet - da vet du at speiderne omsider har sovnet og at du er på kanotur. I fjor var vi på Stor-Dragsten og i år går turen til Foldsjøen. Vi håper å kunne gjenskape noen av de gode øyeblikkene fra fjorårets tur også i år.

 • Klatretur

  Når mai kommer og utetemperaturen stiger blir fjellveggen mye mer fristende enn på kalde, våte dager. Da er det kjekt å komme seg ut og få kjenne på skrekk og fryd i skjønn forening. Vandrerne våre var på en liten tur med klatring i Kjerringberget ved Korsvika 19. mai.

 • Futura 2018 Landsleir!

  I tida frem til landsleir, er det lagt opp til mange spennende aktiviteter og oppgaver som kan forberede oss på noen av alt det morsomme, kule og fantastiske vi skal oppleve sammen på landsleir neste sommer.

Design og utvikling: CoreTrek AS